Sandra van der Werf

Al ruim 20 jaar mag ik even met mensen meelopen op hun pad: samen ontdekken en helen wat nodig is om stevig, veerkrachtig in je schoenen te staan en met energie in beweging te komen. Ik heb mij gespecialiseerd in coaching en training bij stress en burn-out, persoonlijk leiderschap, communicatie, loopbaan- en levensvragen, waarbij ik vooral met Energy-coaching en NLP werk. Ook heb ik vele groepen begeleid, vooral in de zorg.

Met liefde, plezier en mijn talenten bijdragen aan het welzijn van anderen om het mooie aan het licht te laten komen. Dat is wat mij beweegt. Met als doel het ontpoppen tot ieders eigen pracht en kleur, net als bij vlinders.

Mijn achtergrond:

Na mijn universitaire studie Gezondheidswetenschappen werkte ik bij Achmea als adviseur Gezondheidsmanagement. Ik adviseerde en leidde projecten op het gebied van gezondheidsbevordering en ziekteverzuim bij diverse organisaties.

In 2001 ben ik als zelfstandig trainer en coach gaan werken. Daartoe heb ik gerichte trainers- en coach opleidingen gevolgd. Ik ben onder andere opgeleid tot NLP Master, Sociaal Panorama Consulent, Energy-Coach en Loopbaanarchitect. Ook heb ik Leertrajecten gevolgd op het gebied van ‘Faciliteren van veranderingen’, Presentie benadering en Positieve Gezondheid. Daarnaast ben ik coördinator van ‘De Ontmoeting’ en Looptrainer en houd ik van hardlopen, wandelen en de bergen.

“Ik hoef niet te weten hoe jij in je levensonderhoud voorziet. Wat ik graag wil weten is waar jij voor gaat en of jij het aandurft oog in oog te staan met de Verlangens van je hart. Het interesseert me niet hoe oud je bent, maar wel of je het aandurft voor gek te staan omwille van de Liefde, omwille van je dromen, omwille van het avontuur dat Leven heet.”

(uit: Gedicht van Oriah Mountain Dreamer – een indiaanse oudste)