Sandra van der Werf

IMG_2703

Sandra van der Werf heeft in 2001 Koningsvlinder Training & Begeleiding opgericht:

Het mooie in mensen aan het licht laten komen. Dat is wat mij beweegt. Met als doel het ontpoppen tot ieders eigen pracht en kleur, net als bij vlinders.

Mijn kracht als trainer/coach is dat mensen zich snel veilig voelen om open te zijn over wat hen beweegt, vervolgens zichzelf en de ander herontdekken en een stap zetten richting de gewenste verandering.

Mijn achtergrond:

Na mijn universitaire studie Gezondheidswetenschappen werkte ik bij Achmea als adviseur Gezondheidsmanagement. Ik adviseerde en leidde projecten op het gebied van gezondheid en verzuim bij diverse organisaties.

Na een coachtraject ben ik in 2001 als zelfstandig trainer en coach gaan werken. Daartoe heb ik gerichte trainers- en coach opleidingen gevolgd. Ik ben onder andere opgeleid tot NLP Master, Sociaal Panorama Consulent, Energy Coach en Loopbaanarchitect. Ook heb ik een Leertraject presentie benadering gevolgd en de basismodule Positieve Gezondheid.

In mijn werkwijze sluit ik aan bij het ontwikkelproces van de ander. Mensen staan even stil bij zichzelf en komen vervolgens in beweging, doelgericht en toepassingsgericht.”

 

Ik hoef niet te weten hoe jij in je levensonderhoud voorziet. Wat ik graag wil weten is waar jij voor gaat en of jij het aandurft oog in oog te staan met de verlangens van je hart. Het interesseert me niet hoe oud je bent, maar wel of je het aandurft voor gek te staan omwille van de Liefde, omwille van je dromen, omwille van het avontuur dat Leven heet.”

(uit: Gedicht van Oriah Mountain Dreamer – een indiaanse oudste)

Reacties zijn gesloten.