Coaching / begeleiding

Zit je niet lekker in je vel? Worstel je met keuzes? Bepalen emoties jouw leven? Kost werken je veel energie? Stap je steeds in dezelfde valkuilen? Wil je iets veranderen in je leven of loopbaan maar je weet niet hoe?

Koningsvlinder Training & Begeleiding faciliteert je om je balans terug te vinden en in je kracht te komen en ondersteunt je bij jouw ontwikkeling.

In de coaching maakt Koningsvlinder Training & Begeleiding gebruik van elementen uit NLP, Sociaal Panorama, Helende Reis, Karakterstructuren, Healing & Reading en Energy Coaching. Dit levert een hele krachtige methode voor bewustwording en verandering.

Koningsvlinder Training & Begeleiding werkt met:

  • Individuele coaching

Wanneer je in je leven aanloopt tegen zaken die je uit balans  brengen. Je niet lekker in je vel zit. Dan brengt individuele coaching uitkomst en inzicht. Ook bij burn-out en re-integratie.

Je ontdekt en versterkt je talenten, drijfveren en mogelijkheden. Om vervolgens keuzes en stappen te maken in je werk en leven. Het draait om doen waar je goed in bent.  Weer plezier en energie hebben.

  • Loopbaanarchitectuur

Wanneer je te maken hebt met verandering, re-organisatie of ontslag. Stilstaan bij vragen als: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?  Hoe geef je zelf vorm aan je toekomst?

Na het doorlopen van testen, krijg je persoonlijke begeleiding om daadwerkelijk je (levens)loopbaan vorm te geven.  Zie ook de website.

  • Tieners

Coaching helpt tieners om hun zelfvertrouwen te versterken en in hun kracht te komen. Oorzaak kan zijn faalangst, pesten en examenstress. Ook bij hooggevoeligheid en keuzes maken. Zowel in kleine groepen als individueel.

  • Intervisiebegeleiding

Op de werkvloer vindt niet altijd de juiste intervisie en feedback plaats. Bij deze begeleiding komen medewerkers met elkaar in contact. Om samen te werken aan verbetering van vraagstukken en knelpunten van de werkvloer.

  • Teamcoaching

Samen bewust worden wat goed gaat en wat beter kan. Werken aan een betere communicatie en samenwerking. Bij teamcoaching staat de afdeling of het team centraal. Gezamenlijke afstemming om beter je doelen te bereiken.

  • Top coaching

Top coaching van directeuren, managers en professionals. Geregeld samenkomen. Een natuurlijk en neutraal klankbord om persoonlijke effectiviteit te versterken.

Reacties zijn gesloten.