Coaching / begeleiding

Zit je niet lekker in je vel? Worstel je met keuzes? Bepalen emoties jouw leven? Kost werken je veel energie? Stap je steeds in dezelfde valkuilen? Wil je iets veranderen in je leven of loopbaan maar je weet niet hoe?

Ik wil je graag begeleiden om je balans terug te vinden, in je kracht te komen en te ondersteunen bij jouw ontwikkeling.

In de coaching maak ik gebruik van elementen uit NLP, Sociaal Panorama, Helende Reis, Karakterstructuren, Systemisch werk, Healing & Reading en Energy-coaching. Dit levert een hele krachtige methode voor bewustwording en verandering.

Je kunt bij mij terecht voor:

Individuele coaching

Wanneer je in je leven aanloopt tegen zaken die je uit balans  brengen. Je niet lekker in je vel zit. Dan brengt individuele coaching uitkomst en inzicht. Ook bij burn-out en re-integratie.

Je ontdekt en versterkt je talenten, drijfveren en mogelijkheden. Om vervolgens keuzes en stappen te maken in je werk en leven. Het draait om doen waar je goed in bent.  Weer plezier en energie hebben.

Energy-coaching

Wanneer je fysiek, emotioneel en/of mentaal uit balans bent, is Energy-coaching vaak een startpunt. Het is vooral gericht op het schonen en helen van je energie om je fysieke, emotionele en mentale welzijn te bevorderen. Met als doel dat je je gezonder, gegrond, meer ontspannen en meer in harmonie voelt. Middels Energy-coaching vergroot je je lichaams- en spirituele bewustzijn om de signalen te leren herkennen en te voelen en doen wat goed voor jou is.

Loopbaan coaching

Wanneer je te maken hebt met verandering, re-organisatie of ontslag. Stilstaan bij vragen als: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?  Hoe geef je zelf vorm aan je toekomst?

Na het doorlopen van testen, krijg je persoonlijke begeleiding om daadwerkelijk je (levens)loopbaan vorm te geven.

Intervisie begeleiding

Op de werkvloer vindt niet altijd de juiste intervisie en feedback plaats. Bij deze begeleiding komen medewerkers met elkaar in contact. Om samen te werken aan verbetering van vraagstukken en knelpunten van de werkvloer.

Top coaching

Top coaching van directeuren, managers en professionals. Geregeld samenkomen. Een natuurlijk en neutraal klankbord om de persoonlijke effectiviteit te versterken.

“Mensen die de hoop nooit opgeven, kunnen iets veranderen in de wereld. Mensen die oog hebben voor de ander, kunnen het verschil maken. Mensen die van hun liefde zaaien, kunnen we het vertrouwen schenken.”

Margriet